ElérhetőségeinkNyitvatartásunkSzervizünkről4 Tölgyesi Autójavító Kft - CégtörténetHírek
Műszaki vizsga gyorsan, műszaki vizsgáztatás, műszaki vizsgára felkészítés angyalföldön a 13 XIII kerületbenEredetiségvizsgálat gyorsan, eredetvizsga azonnal, eredetiség vizsga a 13-14 XIII-XIV. kerületben angyalföldön és zuglóbanSzerelő munkák, gyorsszerviz, autószerelés, autójavítás a XIII-XIV-13-14. kerületbenTurbó javítás, felújításHHO motortisztítás, Carbon cleanerKarosszéria javítás, sérült, karambolos autók javítása a XIII-XIV-13-14. kerületbenBiztosítási kárügyintézés, kárrendezés, Casco és kötelező biztosítási károk teljeskörű ügyintézése a XIII-XIV-13-14. kerületbenGépjármű klíma, klímatöltés, klíma javításÓzonos gépjármű fertőtlenítés, klíma tisztításAutómentés éjjel nappal hétvégén is 0-24-ig budapesten és a 13. XIII. kerületbenAutófényezés, autófényező, fényező, gépi polírozás a 13. 14. kerületbenAutóvillamosság, generátor, önindító felújítás angyalföldön a 13. kerületbenMotordiagnosztika, hibakód törlése, computeres kiolvasás Budapesten Műszaki vizsga lejáratáról értesítést küldünk sms-benCsereautót ingyen kaphat biztosítós kárügyintézés alatt a 13. kerületben
HHO tisztítás akcióIngyen csereautóPeugeot 206 307 bontott alkatrészek
Gépjármű kárbejelentő lap letöltésGyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)Szolgáltatásaink elhelyezkedés szerintTudásbázis, fogalomtár
Nyitó oldal      Kapcsolat      Honlap térkép    
      AUTOJAVITO.NET
1135 Budapest, Szent László út 99.    térkép   

 4tolgyesi@autojavito.net    Telefon: (+36) 1/349-66-79 - Mobil: (+36) 70/363-32-17          
   // www.autojavito.net / Extrák / Szolgáltatásaink elhelyezkedés szerint / Budapest, Zugló / eredetvizsga Budapest-Zugló


!eredetvizsga Budapest-Zugló

!!!


Az eredetiségvizsgálat olyan hatósági eljárás, amely ahhoz szükséges, hogy a jármű új tulajdonosa nyilvántartásba vetethesse járművét. Az eredetiségvizsgálatot a Kormány Hivatallal szerződést kötött szervizek végezhetik csak.

A hatósági eljárásért a gépjármű kategóriájától függő igazgatásszolgáltatási díjat kell fizetnie. Kattintson ide az árakért! Az eredetiségvizsgálatot igénylő személynek a vizsgálat befejeztével, a határozatot oda is adjuk egyből.

A Járási Hivatalokban (okmányirodákban) a gépjárművek eredetiségvizsgálat elvégzését a vizsgáló állomás által kiállított 60 napnál nem régebbi határozattal tudja igazolni.

A jármű eredetiségvizsgálatánál kapott határozatot csak egyszer használhatja fel! Ez azt jelenti, hogy 60 napon belül át kell vele íratni az Ön nevére az autót, különben elveszíti az érvényességét és fizethet egy újat!

Az eredetiségvizsgálat a járművek azonosítóinak (alvázszám, motorszám, rendszámtáblák, típustábla és bármely más azonosításra alkalmas részei a gépjárművének), és NEM a műszaki állapotának, valamint a jármű okmányainak vizsgálatára terjed ki. A vizsgálat kb. 40-60 percig tart, ha mindent rendben találtunk. Ez idő alatt Önnek az előírások szerint TILOS a vizsgáló helységben tartózkodnia.

A vizsgálat célja a jármű eredetinek/gyárinak megfelelő állapotának felülvizsgálata és igazolása. Mivel minden jármű alvázszáma meghatározott ezért ez minden esetben egyértelműen dokumentált kivitelt jelent. Azaz adott a jármű színe, motorja, szélvédői, és egyéb elemei. Ahhoz, hogy ezt ellenőrizhessük a járművön, több helyen, több fajta technikai azonosítót helyeztek el, aminek megléte és hibátlan állapota igazolja a jármű eredeti állapotát. Különböző komolyabb javítások, és cserék során ez az állapot megváltozik, amely a jármű bizonytalan származására utalhat. Esetenként az eltérés függvényében tudatos manipulálására enged következtetni. Ez esetben a vizsgáló állomás az online hálózatnak köszönhetően, kikerülhetetlenül és azonnal jelzi a rendszer a hatóság felé az eredményt.

FONTOS és ne feledje! Az eredetvizsgálat az Ön érdeke, mert a használt jármű vásárlása előtt meggyőződhet annak eredetiségéről, így nem kell tartania attól, hogy lopott járművet vásárol. Az eredetiségvizsgálat az adásvételi szerződés aláírása előtt készíttesse el, mivel annak aláírásával már az Ön tulajdonába került a jármű.

Alfa-Romeo-1750-GTV-GT-Veloce-erediségvizsgálat-eredetvizsga-műszaki-vizsga-vizsgáztatás-vizsgára-felkészítés-budapest-XIII-13-kerület-angyalföld - 1024x680 pixel - 228943 byte

Kistehergépkocsi-teherató-tgkk-N1-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 67541 byte Tehergépjármű-teherautó-tehergépkocs-tgk-N1-N1G-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 70100 byte Furgon-van-kis-tehergépjármű-kisteherautó-tehergépkocsi-tgk-N1-N1G-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 59440 byte

Terepjáró-4X4-kerék-összkerékmeghajtású--személygépkocsi-és-tehergépkocsi-N1G-M1G-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 68843 byte

Lakókocsi-lakóautó-lakóbusz-O1-O2-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 78850 byte Pótkocsi-utánfutó-O1-O2-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 68462 byte Utánfutó-pótkocsi-O1-O2-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 45712 byte

Személygépkocsi-személyató-szgk-M1-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 112929 byte

Személygépkocsi-személyató-szgk-M1-műszaki-vizsga-eredetiségvizsgálat-autójavító-autójavítás-szervíz: Budapest, 13. kerület, XIII-Angyalföld - 640x480 pixel - 104419 byte

Az eredetiségvizsgálat folyamata:

Eredetiségvizsgálat folyamata, menete és módja 2013-ban. Az érvényben lévő magyar jogszabályok szerint, mikor egy gépjármű tulajdonjogában változás történik, kötelező az eredetvizsgálat elvégzése, ami idén, 2013-ban és 2014-ben is érvényes jogszabály.

A vizsgálat fő célja, hogy a forgalomban lévő gépjárművekből kiszűrje az esetlegesen nem eredeti vagy meghamisított azonosítóval rendelkezőket.

A eredetvizsga elvégzésénél az autón található sajátos azonosítók, mint az alvázszám, motorszám, rendszám, eredetiségét hasonlítjuk össze a központi nyilvántartásban szereplő adatokkal. Ez a vizsga szükséges és a pozitív eredmény, hogy átírhassa gépjárművét a nevére. Az eredetiségvizsgálat eredményéről a vizsgaállomás nyomtat ki egy Hatósági Bizonyítványt, mellyel az okmányirodában (Járási Hivatalban újabban) az átírás intézhető.

A rendszert 2010. január 1.-én egységesítette a Nemzeti Közlekedési Hatóság (jelenleg Kormány Hivatal alá tartozik) így az eredetvizsgálat folyamata országosan ugyanúgy történik, és a fizetendő árak is egyformák. Ami még nagy változás volt 2010-ben, hogy megszüntették a mobil eredetiségvizsgálatot, mivel elrendelték kötelezően a zárt technológiájú eredetiségvizsgálatot. Ez a változtatás ismét rengeteg olyan céget tett tönkre, aki addig kifejezetten a mobil eredetvizsgára alapozta bevételeit és arra volt berendezkedve.

Az eredetvizsgálat lebonyolításához szükséges magával hoznia a jármű forgalmi engedélyét, a személyi igazolványát, valamint a lakcímkártyáját. Az iratokon kívül a megvizsgáláskor a járműnek is a vizsgáló állomáson kell lennie.

Azért, hogy az eredetiségvizsgálat gond nélkül menjen, érdemes telefonon bejelentkezni, és egy olyan szervizt választani, ami közel, vagy legközelebb van az Ön lakóhelyéhez, és rendelkezik a szükséges engedélyekkel az adott vizsgaállomás. A bejelentkezéssel megúszhatja a felesleges várakozást vagy sorban állást, és meg tudja szervezni az okmányirodai ügyintézésének is az időpontját. Amennyiben a fenn említett iratok valamelyike nincsen Önnél az eredetiségvizsgálat menete folyamán, könnyen lehet, hogy az egész folyamatot el kell halasztania, és be kell jelentkeznie egy új időpontra, ezért nagyon fontos, hogy indulás előtt ellenőrizze okmányai meglétét!


Kérjük adja meg az ÜZENET szöveges mezőben, lehetőleg minél pontosabban, hogy mit szeretne kérdezni tőlünk, miben segíthetünk, vagy mire szeretne árajánlatot kérni. Ha Önnek kényelmesebb, hívjon minket telefonon. Ha itt megadja a telefonszámát, akkor a megadott időpontban vissza fogjuk hívni. Amennyiben az elektronikus levelezés a kényelmesebb Önnek, adja meg az email címét, hogy válaszolni tudjunk. Lehetősége van csatolni állományokat is, amennyiben szükséges. Kollégáink a lehető leggyorsabban próbálják feldolgozni az üzenetét.

Árajánlat vagy információ kérés a fenti szolgáltatásra

* = kitöltése kötelező!

* Név:
Email cím:
Telefonszám:
Legalkalmasabb időpont a telefonhívásra:
* Tárgy:
Csatolt file 1:
Csatolt file 2:
Csatolt file 3:
* Az ÜZENET tartalma:
Random letters * Látható karakterek: [ új kód generálás ]

Automatizált email küldés kiszűrése miatt kérjük írja be a képen látható karaktereket.
A rendszer nem figyeli a kis- és nagybetű közötti különbséget.A 4 jegyű biztonsági kódot kérjük írja be, mert az nélkül nem tudja elküldeni az üzenetet, és nem fogjuk megkapni._ _


Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://autojavito.net/d2671-eredetvizsga-Budapest-Zugl.doc

 
 

Ugrás az oldal tetejére | www.autojavito.net nyitó oldal | Kapcsolat | Honlap térkép, sitemap

Copyright 1999-2021 © WWW.MAXELINE.HU KFT